Meer omzet met zoekmachine adverteren!

Vul onderstaande formulier in of bel ons op 076 303 58 74.

Zoekmachine adverteren

Wil je als bedrijf graag online opvallen of ben je op zoek naar nieuwe opties om te adverteren? Dan is het een idee om te adverteren binnen een zoekmachine zoals Google. ROIpartners in Breda is een ervaren online marketing bureau dat jouw bedrijf en website op laat vallen tussen de andere advertenties binnen Google Ads of andere zoekmachines. Maar hoe doen we dat eigenlijk? En wat houdt dit werk precies in. Hieronder lees je daar meer over.

Hoe werkt zoekmachine adverteren?

De basis van zoekmachine adverteren is Search Engine Advertising (SEA). Ofwel het beter vindbaar maken van website of webpagina’s door middel van advertenties in zoekmachines. Dit houdt in dat jij als bedrijf een bepaald budget beschikbaar hebt. Uiteraard houden we je continu op de hoogte over de voortgang en verdere ontwikkelingen. Met zoekmachine adverteren creëren we diverse advertenties waarmee jouw producten of diensten opvallen. Dit natuurlijk in de hoop om meer potentiele klanten naar je bedrijf of instelling te trekken. We krijgen regelmatig de vraag voor welke bedrijfstakken je SEA en zoekmachine adverteren voor in kunt zetten. En dat zijn verrassend veel opties: van food tot non-food en van schoonmaakbedrijven tot kleding- en schoenenwinkels tot haagkwekerijen.

Giel Damen SEA specialist

Haal jij het maximale uit jouw campagnes?


Giel en Chantal delen graag hun kennis met jou!

Chantal de Rooij Online marketeer

Zoekmachine adverteren: de resultaten tellen

Een optimaal resultaat is wat telt. Door het strategisch inzetten van diverse campagne mogelijkheden binnen Google Ads en de zoekmachine zelf, kunnen we meer rendement uit je advertenties halen. Mogen wij voor jou aan de slag, dan zorgen we eerst dat we een website optimalisatie en campagne opzetten. Zo weet je zeker dat irrelevante zoekwoorden worden uitgesloten en je geen onbedoelde klanten aanspreekt. Vervolgens maken we een advertising plan op basis van een uitgebreide zoekwoordenanalyse, jouw eigen input en onze ervaring gecombineerd. Zo profiteren jij en je bedrijf van online advertenties waar je écht wat aan hebt.

Vertrouwen staat centraal

Vertrouwen staat bij ons centraal. Wanneer je met ROIpartners samenwerkt weet je dat je samenwerkt met Google Ads-specialisten. Wij weten precies hoe we jouw producten of diensten op kunnen laten vallen met doeltreffende reclames. Uiteraard doen we dit in samenspraak met jou, waarbij we met heldere communicatielijnen werken. Denk daarbij aan maandelijkse contacten en opleveringen waarbij we graag aan je toelichten hoe we te werk gaan en wat we precies doen. Op die manier is het adverteren in zoekmachines geen hocus pocus en word je als bedrijf serieus bij het proces betrokken.

Succesvol adverteren in de zoekmachine?

ROIpartners: jong en daadkrachtig

Als klein maar dynamisch bedrijf is ROIpartners toch een ervaren speler op het gebied van online marketing en advertising. Inmiddels hebben we al tientallen klanten mogen helpen om beter te scoren in zoekmachines. Het resultaat valt bij ons samen met persoonlijk contact en een doelgerichte aanpak.

Ga in gesprek met ons

Lijkt het je een goed idee om jouw advertising en andere campagnes door ons uit te laten voeren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We gaan graag met je in gesprek en kijken samen naar de mogelijkheden. Het liefst doen we dat met een goede kop koffie, maar we kunnen eventueel ook bij jou of je bedrijf langskomen!