Breng jouw website naar een hoger niveau!

Vul onderstaande formulier in of bel ons op 076 303 58 74.

Website optimalisatie

Om beter vindbaar te worden voor je klanten of andere bedrijven is het belangrijk dat je website aan een aantal vuistregels voldoet. Een goede website optimalisatie die op SEO- of SEA-basis is gecreëerd vormt het begin. Maar hoe zorg je er nu eigenlijk voor dat jouw website of webpagina’s beter vindbaar worden? Wat is een website optimalisatie en hoe kun je deze het beste uit laten voeren?

Zoekmachines: reden voor website optimalisatie

Stel: je hebt als bedrijf een webshop en ziet dat het aantal bezoekers en klanten terugloopt. Je hebt niets veranderd aan je assortiment en ook de webshop zelf werkt prima. Kan website optimalisatie hier helpen? Het antwoord is… ja!

René Boonekamp SEO specialist

Aan de slag met website optimalisatie?


René en Amke helpen jouw website beter vindbaar te maken!

Amke Smit Online marketeer

Website optimalisatie uitvoeren

Een website wordt vaak op basis van Search Engine Optimization (SEO) uitgevoerd. Hierdoor wordt jouw bedrijf beter vindbaar in Google (of andere online zoekmachines), wat weer potentiële klanten oplevert. Door jouw website zo te optimaliseren, bijvoorbeeld door landingspagina’s, blogs of FAQ’s (veelgestelde vragen) kun je je website waarde meegeven. Google herkent deze website dan als waardevol en belangrijk. Dit op basis van zoekwoorden waar ook daadwerkelijk op gezocht wordt. Maar dat is nog niet alles!

Website optimalisatie gaat verder

ROIpartners is een online marketing bureau dat jouw website optimalisatie graag voor je uitvoert. Niet alleen focussen we ons op een goedlopende en snelle website, we willen ook dat dit zo blijft. Dankzij onze samenwerking met verschillende partners en onze eigen online contentspecialisten zorgen we voor een strakke, goedlopende website. Daarin vinden we niet alleen het voortraject belangrijk: ook de nazorg en regelmatige check-ups horen daarbij. Houd er rekening mee dat de resultaten vaak een tijdje op zich laten wachten. Een website optimalisatietraject is pas succesvol op de lange termijn.

Website laten optimaliseren?

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Ben je zelf niet zo’n techneut of heb je liever dat een professional eens naar je website kijkt? Logisch! Schakel je ROIpartners in, dan kunnen wij verschillende werkzaamheden voor je uitvoeren:  

  • Content: wij geven inhoud aan je website, voorzien je pagina’s van goedlopende webteksten met waardevolle links, afbeeldingen en maken ze geheel SEO-proof.
  • Advertising: adverteren met je bedrijf op Google? Ook dit kun je aan ons overlaten. We zetten een doeltreffende advertising campagne voor je op, waardoor je bedrijf en producten beter gevonden worden.
  • Advies: aan de hand van een bindend advies blijf jij als ondernemer zelf in control. Op basis van ons advies laat je teksten schrijven of zet je zelf marketing campagnes op.   
  • Optimalisatie: ook kunnen we je totale website optimaliseren, zodat topposities in Google zoekresultaten behaalt, sneller laadt op een telefoon of tablet en meer waarde heeft.

Interesse? Kom gerust eens langs!

Wil jij jouw website en daarmee meteen je online marketing aanpakken? ROIpartners staat graag voor jou klaar om deze klus uit handen te nemen. Wij begrijpen als jong en dynamisch bedrijf dat jij als ondernemer liever bezig blijft met je product of dienst. De website van je bedrijf verdwijnt hiermee een beetje naar de achtergrond. Jammer. Wij kunnen daar verandering in brengen! Neem dus vandaag nog contact op met ROIpartners en kom langs bij ons kantoor in Breda voor een goede kop koffie en een vrijblijvend gesprek. We horen graag wat we voor jou en je bedrijf kunnen betekenen.

Meer over website optimalisatie
Meer over website optimalisatie