Jouw website beter vindbaar?

Vul onderstaande formulier in of bel ons op 076 303 58 74.

SEO uitbesteden

Mogelijk heb je het woord weleens voorbij horen komen: SEO. De afkorting voor Search Engine Optimization. SEO helpt je om beter vindbaar te worden in zoekmachines als Google of Bing. Voor veel bedrijven of verkopers is het echter een abstract bericht. Begrijpelijk! Daarom kun je vaak beter je SEO uitbesteden aan een gespecialiseerd online marketingbureau. Je SEO uitbesteden is een goede zet om die professionaliseringsslag op online gebied te maken. Last van een haperende webshop? Weinig bezoekers op je site? Dan kan het uitbesteden van een SEO-campagne verbetering brengen. ROIpartners is een professional op dit gebied en helpt je graag. In onderstaand artikel leggen we hier meer over uit.

Wanneer SEO uitbesteden?

De tijd dat mond-tot-mondreclame de meest gebruikte manier van reclame en marketing was, ligt gelukkig al jaren achter ons. Tegenwoordig zijn er vele vormen van marketing, waaronder het beter vindbaar zijn in Google. Heb je hier weinig affiniteit mee? Dan kun je de SEO voor jouw bedrijf uitbesteden. Op die manier kun je jezelf als ondernemer of eigenaar volop op je producten of diensten storten. De SEO-specialist doet de rest. SEO uitbesteden leidt op de langere termijn tot een online professionaliseringsslag van je website.

SEO: Optimalisatie, creatie en linkbuilding

Wat houdt het uitbesteden van SEO in? Het optimaliseren van je website voor een zoekmachine wordt gedaan aan de hand van een drietal diensten: linkbuilding, contentcreatie en het optimaliseren van content.

Optimalisatie: allereerst maken we een optimalisatierapport van je site. Welke middelen moeten we inzetten? Hoe ziet het plan er voor de lange en korte termijn uit? In het optimalisatieplan zetten we stap voor stap uiteen hoe we te werk gaan.

Creatie: met het creëren van unieke en waardevolle content (de invulling van je website) geef je je website waarde die door zoekmachines wordt opgepikt. Onder andere door het schrijven van specifieke meta-titles, toepassen van veelgezochte zoekwoorden in de tekst en blogs, FAQ’s (veelgestelde vragen) en landingspagina’s. Wil je je SEO uitbesteden? Dan worden deze SEO-teksten op maat voor jouw bedrijf geschreven. Zo krijgt je website een unieke invulling en meer waarde voor je lezers en klanten.   

Linkbuilding: mede door het verzamelen en uitwisselen van waardevolle links naar jouw website in branche gerelateerde artikelen of blogs, stijgt je website hoger in de zoekresultaten van Google. Populariteit en autoriteit van een website zijn daarbij belangrijk. Door middel van je SEO uitbesteden aan linkbuilding wordt ook de DA-waarde, ook wel de autoriteit van je website genoemd, verhoogd.

René Boonekamp SEO specialist

Jouw website hoger in Google?


René en Michiel helpen je graag verder!

Michiel van den Heuvel Online marketeer

Schakel de specialist van ROIpartners in

ROIpartners is een professionele SEO-specialist en SEO-bureau in Breda dat inmiddels al vele tevreden klanten heeft mogen helpen. Zelf een SEO-specialist inschakelen? Bedenk dan zelf altijd eerst wat de doelen zijn die je wil bereiken. En die kunnen verschillend zijn: wil je bijvoorbeeld dat meer mensen je bedrijf weten te vinden of wil je liever dat mensen meteen je producten kopen? Door het inschakelen van ROIpartners als SEO-specialist voor je SEO en online marketing gaan we nauwgezet aan jouw doelen werken. Niet voor niets is onze slogan: samen werken naar resultaat!

Wat doet een SEO-specialist?

Wanneer je ROIpartners als SEO-specialist inschakelt, kijken we zowel naar de zoekmachine optimalisatie van je huidige website als waar in de toekomst punten verbeterd kunnen worden. Aan de hand hiervan doen we een voorstel met maandelijkse doelen. Gedurende dat traject blijven we natuurlijk graag met je in contact. Daarom vinden er op vaste momenten afspraken met jou of je medewerkers plaats waar we kijken naar de voortgang. Wat we zoal voor jou en je bedrijf kunnen doen?

  • Optimaliseren van bestaande landingspagina’s.
  • Schrijven van nieuwe landingspagina’s.
  • Een uitgebreid blog- en FAQ-traject met waardevolle content.
  • De waarde van je website (DA-waarde) vergroten door linkbuilding en doelgericht bloggen.
SEO uitbesteden?

SEO-consultant: voor resultaatgericht werken

Wil je liever je SEO-werkzaamheden zelf uitvoeren? Dat kan! In dat geval kun je ook gebruikmaken van onze diensten als SEO-consultant. Wij zullen maandelijks samenzitten en je op gepaste wijze voorzien van advies. Ook wanneer je vragen hebt over onze werkzaamheden of over hoe je iets moet aanpakken om hoger te scoren in de online zoekmachines voorzien wij je van advies. Met ROIpartners als SEO-consultant heb je een ervaren bedrijf dat over je schouder meekijkt om je online vindbaarheid te verbeteren. Zie ons als een echte sparringpartner waar je ideeën of concepten aan voor kunt leggen. 

Samen een goed vindbare succesformule creëren

Er zijn veel online marketingbureaus en freelance SEO-specialisten die hun diensten verkopen. Als klant kies je het bureau dat het beste bij je past om je SEO of SEA door uit te laten voeren. ROIpartners is een jong bedrijf waar een professionele, maar ook persoonlijke en transparante aanpak centraal staan. Wij houden van marketingmaatwerk en zorgen dat er tussen aanbieder en afnemer een goede zakelijke band ontstaat. Zie ons dan ook zeker als een soort sparringpartner, die je gedurende het project altijd kunt raadplegen om je website. Lijkt dit je iets? Neem dan contact op voor een gesprek en een goede kop koffie of thee!