Richt je direct tot de doelgroep!

Vul onderstaande formulier in of bel ons op 076 303 58 74.

SEA bureau Breda

Search Engine Advertising, ook wel SEA genoemd, houdt in dat je doelgericht marketing inzet voor een zoekmachine. Wil je als bedrijf in Breda SEA inzetten? Als specialist weten wij precies hoe we dankzij doeltreffende campagnes jou en je bedrijf, webshop of winkel laten opvallen voor potentiële klanten via Google. Maar hoe pakken we dat precies aan? Op deze pagina vertellen we je graag meer over hoe ons SEA bureau in Breda jouw website kan laten groeien door SEA in te zetten.

ROIpartners: jouw SEA bureau in Breda

Als SEA in Breda is ROIpartners bekend met de regio en het type bedrijven dat wij helpen bij een Google Ads-campagne, content creatie of het optimaliseren van een bestaande website. Samen met jou zorgen dat jouw doelen behaald worden, wij bieden jou wat je van een professional op het gebied van SEA in Breda mag verwachten: heldere afspraken, een duidelijke communicatie en een deskundige aanpak van je website, Google Ads-campagnes en meer!

Giel Damen SEA specialist

Haal het maximale uit de zoekmachines!


Giel en Chantal denken graag met je mee!

Chantal de Rooij Online marketeer

SEA in Breda inschakelen

Met SEA in Breda maak je de webpagina’s van jouw website beter vindbaar in zoekmachines. Een SEA-campagne bestaat doorgaans uit een plan van aanpak dat we voor jou opstellen, waarna we doelgericht gaan adverteren op bepaalde zoekwoorden. Wat die zoekwoorden zijn is afhankelijk van belangrijke producten, merken of werkzaamheden van jouw bedrijf. Hierdoor hopen we in eerste instantie het bereik van je bedrijf te vergroten evenals het aantal clicks op je pagina (en dus eventuele aankopen) en conversie. Met dat laatste bedoelen we bijvoorbeeld het invullen van contactformulieren of het verhogen van de snelheid van je site.  

Haal het maximale uit je investering met ROIpartners

Hoewel we gespecialiseerd zijn in het inzetten van online marketing, kun je onze diensten ook op andere gebieden mogelijk goed gebruiken. Zo zijn we bekend met het oprichten van een nieuwe website of webshop, waarbij je kunt kiezen om door ons jouw online marketing uit te laten voeren. Met waardevolle content, die ook nog eens goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google, krijgt je website een waardevolle inhoud en uitstraling. En dat weet de potentiële of bestaande klant ongetwijfeld te waarderen.

Advies nodig voor adverteren?

Interesse? We leren je graag beter kennen

ROIpartners is een jong en relatief klein marketing bureau. Toch hebben we al een groot aantal tevreden klanten mogen helpen. Daarbij vinden we de menselijke maat die bij jou als ondernemer past belangrijk. Dat houdt in dat we op een heldere, directe manier communiceren, maar wij ook altijd voor jou en je bedrijf klaarstaan om over ideeën te sparren of problemen op te lossen. Samen met jou als ondernemer streven we naar het beste resultaat. Heb je nog vragen of opmerkingen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht voor advies. Vul dan het contactformulier op de site in of bel met 076 303 58 74. We gaan graag met jou in gesprek om te kijken waar onze diensten jouw bedrijf kunnen versterken en verbeteren op het gebied van online marketing.