Internet marketing inzetten voor uw bedrijf?

Vul onderstaande formulier in of bel ons op 076 303 58 74.

Internet marketing

De komst van het internet heeft mogelijkheden geschapen voor bijna iedere beroepsgroep. Ook op het gebied van marketing. Na enkele jaren pionieren is internet marketing inmiddels niet meer weg te denken bij een bedrijf dat zichzelf en zijn klanten serieus neemt. Maar wat komt er zoal kijken bij internet marketing en hoe zet je dit op een doeltreffende en renderende manier in? Lees dan dit artikel. ROIpartners in Breda is een expert op het gebied van internet marketing en alles wat daarbij komt kijken. Neem vandaag nog contact met ons op.

Internet marketing door ROIpartners

Internet marketing wordt uitgevoerd door online marketeers. Inmiddels is er een ruime keuze uit verschillende soorten bureaus die verschillende diensten aanbieden. De kern van internet marketing door ROIpartners is de focus op SEO en SEA. Dit doen we op onze manier, waarbij persoonlijk contact met jou en onze expertise centraal staan. Met die gedachtes in het achterhoofd gaan wij dan ook aan de slag met campagnes en plannen om jouw website of webshop te laten scoren dankzij een sterk staaltje internet marketing. Daaronder valt onder meer het schrijven van scherpe SEO-teksten, maar ook het toepassen van SEA-campagnes en andere advertentiemogelijkheden. Internet marketing en alles wat daarbij hoort is een zeer divers speelveld. Zoals je hieronder kunt lezen een breed pakket waar je als klant voor kunt kiezen:

  • Content: content vormt een belangrijke pijler binnen onze werkzaamheden. Met scherpe content op maat zorgen dat je website of webshop gevuld is met pakkende, informerende of inspirerende teksten. Waardevol voor de site, maar ook waardevol voor de klant en uiteindelijk zoekmachines zoals Google.
  • Online advertising: met een sterk team online marketeers zetten we doelbewust strategische online campagnes in die jouw merk of bedrijf hoger in de zoekmachine laat komen. Beter vindbaar is immers meer klanten of bezoekers. Een direct vorm van internet marketing.
  • Google Shopping: door Google Shopping in te zetten verschijnt jouw product of dienst bij relevante zoekopdrachten in Google. Een bezoeker die op jouw product klikt is dus zeer geïnteresseerd om deze te kopen, met een grote kans op een daadwerkelijk conversie (koopactie).
René Boonekamp SEO specialist

Zichtbaarheid creëren bij de juiste doelgroep voor meer online rendement?


René en Giel kennen de taal van de zoekmachines!

Giel Damen SEA specialist

Internet marketing advies inschakelen

Wil jij of je bedrijf internet marketing advies inzetten? Mooi. Dan ben je in ieder geval van plan om online stappen vooruit te zetten. Het internet marketing advies dat wij bieden, bestaat uit een grondige analyse van jouw website, het opstellen van doelen en een plan waarmee jij aan de slag kunt. Maar het belangrijkste voordat je ons internet marketing advies inschakelt: schep alvast een beeld voor jezelf wat je online wil bereiken. Zo kunnen we doelgerichter en efficiënter voor jou aan de slag!

Samen een internet marketing strategie uitstippelen

Heb je interesse door je marketing strategie door ons uit te laten voeren. Mooi! Dat betekent echter niet dat je zelf niets meer hoeft te doen, maar ook niet dat wij jou aan je lot overlaten. Nee, we betrekken je graag in het proces. Niet onbelangrijk, aangezien jij bepaalt wat de doelen worden en wat je met je website of webshop wil bereiken. Dit kan van alles zijn: meer conversies, verkochte producten, een beter bezoek op je webpagina’s of betere online vindbaarheid van je diensten of producten. Het is dus belangrijk om voor jezelf al concrete en haalbare doelen te stellen.

Heeft jouw website een boost nodig?

Persoonlijk contact voorop

Wij vinden het belangrijk dat het persoonlijk contact met de klant voorop staat. Maatwerk vinden we belangrijk, hierdoor kunnen wij doelgericht en actief communiceren. Hierdoor ontstaat een transparante manier van werk waardoor je altijd in direct contact kunt komen met de online marketeers of tekstschrijvers. Wij denken kortom graag mee, zodat jij als ondernemer gewoon kunt blijven ondernemen zonder zorgen over marketing, advertentiecampagnes of pakkende content.

Meer weten? Kom gerust eens langs

Wil jij online marketing op een doeltreffende wijze inzetten voor je bedrijf, producten of diensten maar zoek je nog een geschikte partner? Dan is ROIpartners in Breda wellicht wat voor jou en je bedrijf. Wij zijn een klein, dynamisch bedrijf dat graag met je meedenkt in hoe jij je marketing wil inzetten om beter vindbaar te zijn, meer producten te verkopen of een professionele website te krijgen. Neem daarom contact met ons op en bezoek ons kantoor in Breda. Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.