Knallen met content?

Vul onderstaande formulier in of bel ons op 076 303 58 74.

Content marketing

Content marketing is een ruim begrip. Hoewel het tegenwoordig in één adem wordt genoemd met online marketing, webshops of online advertenties (bijvoorbeeld op Google) bestaat content marketing eigenlijk al veel langer. Content marketing is een vorm van reclame waarbij door middel van andere media en content een product of dienst wordt aangeprezen. En die middelen zijn eindeloos: artikelen, blogs, filmpjes, enquêtes en handleidingen kunnen gebruikt worden voor content marketing. In het geval van ROIpartners hebben we een focus op contentcreatie in de vorm van geschreven tekst. Hierbij moet je denken aan blogs, FAQ’s (veelgestelde vragen) en landingspagina’s. Meer weten of dit zelf toepassen? ROIpartners helpt je op weg!

Content marketing bureau inschakelen

ROIpartners is een online marketingbureau in Breda dat zich gespecialiseerd heeft in content marketing. Als content marketing bureau hebben wij ons toegelegd op het schrijven van pakkende online teksten, ook wel content genoemd. Met deze content kunnen verschillende doelen bereikt worden die eraan bijdragen dat jouw bedrijf beter gevonden wordt in Google of andere SEO-vriendelijke zoekmachines. Daardoor is goede content marketing waardevol. Het doelgericht schrijven van blogs, FAQ’s en landingspagina’s leidt dan ook tot een sterke online vindbaarheid. ROIpartners is een content marketing bureau in Breda dat zich toelegt op diverse ondernemers en branches.

Amber de Waal Contentspecialist

Op zoek naar authentieke, relevante en goed vindbare content?


Amber en Farlo denken graag met je mee!

Farlo Stolk Contentspecialist

Hoe zetten we content marketing in?

Content marketing kun je op verschillende manieren inzetten om je online doelen te behalen. Omdat wij ons specialiseren op geschreven content (en dus geen video’s of datacontent) ligt daar de focus op bij onze werkzaamheden. Op welke manieren kun je content marketing toepassen?

  • Landingspagina’s: landingspagina’s zijn pagina’s waar je bezoekers op ‘landen’ als ze een dienst of product zoeken via Google of een andere zoekmachine. Ook de tekst die je nu leest is een landingspagina. Door teksten SEO-proof (Search Engine Optimization) te schrijven herkent Google de waarde van je tekst, waardoor je hoger in de zoekmachine eindigt. De landingspagina’s zijn dus eigenlijk een soort stuwmotor om je website omhoog te lanceren.
  • FAQ’s: Waardevol en vaak onderschat. Toch zijn FAQ’s erg belangrijk. Een zoekmachine drijft immers op FAQ’s of veelgestelde vragen. Het zal je dan ook zeker niet verbazen dat bijna ieder serieus merk SEO-proof FAQ’s heeft waardoor zij beter scoren in de zoekmachine.
  • Blogs: Met kwalitatieve blogs met waardevolle informatie dragen we bij aan content marketing. Deze blogs ‘vullen’ de website en zorgen voor een interne linkstructuur waarbij producten worden aanbevolen. Ook houd regelmatig bloggen je website actief en levendig.
  • Aanvullende teksten: Ook kun je andere, vaak kleinere teksten onder content marketing scharen. Deze teksten kunnen begeleiden zijn en een praktisch doel dienen. Denk bijvoorbeeld aan productomschrijvingen.
Jouw doelgroep bereiken met de juiste content?

Geef je website meer waarde, inhoud en uitstraling

Door de juiste content aan je website toe te voegen creëer je meer waarde voor je bezoekers en voor Google. Word een autoriteit in jouw branche met inhoudelijke teksten en een professionele uitstraling. Uiteraard zorgen we ervoor dat de content perfect bij de stijl van jouw website past. Werk samen met onze specialisten een contentstrategie uit waar je op lange termijn succes mee boekt.

Een marketing expert inschakelen

Kan jouw website, webshop of bedrijf ook scherpe online of offline teksten gebruiken? Neem dan vandaag nog contact op met ROIpartners. Wij denken en helpen graag mee om van jouw website een online succesverhaal te maken. Een groot aantal bedrijven gingen je al voor. Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij staan open voor een gesprek met een goede kop koffie of thee. 

Meer over content marketing
Meer over content marketing