Hulp nodig bij jouw content marketing?

Vul onderstaande formulier in of bel ons op 076 303 58 74.

Content marketing Breda

Wij bieden jou graag een helpende hand op het gebied van content marketing in Breda en omgeving. Als ondernemer wil je natuurlijk jezelf volledig op je bedrijf, product en of dienst kunnen focussen. En dat potentiële klanten of bezoekers je site weten te vinden. Maar wat als je geen tijd hebt om jezelf ook nog eens met de online reclame of marketing van je bedrijf bezig te houden? Op zo’n moment is het een goede idee om ROIpartners jouw internet of content marketing voor jouw bedrijf in Breda en omgeving uit te voeren.  

Content marketing in Breda: wat doen we?

Bij content marketing voor jouw bedrijf in Breda zet je ‘content’ (in ons geval geschreven content) in om online op te vallen. In het geval van content kan deze vorm van marketing uit verschillende opties bestaan: van landingspagina’s tot blogs en of FAQ’s of inspiratietips. Bij content marketing in Breda of andere stad is het belangrijk dat de content SEO-vriendelijk is. Dat betekent dat de content zo geschreven is dat het opvalt in een zoekmachine zoals Google. Maar dat niet alleen! Ook de inhoud van de content zelf is belangrijk, aangezien deze vaak nuttige informatie, productaanprijzingen of extra informatie voor klanten bevatten.

Farlo Stolk Contentspecialist

Wil jij ook content die aansluit op jouw doelgroep?


Ontdek hoe Farlo en Amber jou kunnen helpen!

Amber de Waal Contentspecialist

De kracht van goede content marketing

De content, of inhoud van een website, is erg divers. Je hebt dan ook de keuze uit verschillende vormen van content marketing. De kracht van succesvolle content marketing zit hem in de kwaliteit van de content zelf. Wat wordt er verteld? Welke producten komen aan bod? Of wellicht heb jij als bedrijf zelf producten of diensten die in een bepaalde periode wat extra aanprijzing verdienen. ROIpartners heeft zelf tekstschrijvers in dienst die deze content voor jou schrijven. Dit gebeurt bij voorkeur op basis van een persoonlijk content tussen het bedrijf en onze tekstschrijvers, maar kan ook op basis van brochures, handboeken of instructievideo’s. Samen met jou stellen we een plan op voor content marketing.

Waarom deze vorm van marketing inzetten?

Content marketing, en dan met name op websites die zoekmachine geoptimaliseerd zijn (SEO), gaat nog iets verder dan traditionele reclame. Natuurlijk, ook in de blogs of op landingspagina’s worden diensten of producten aangeprezen, maar de bezoeker vindt in de content ook waardevolle informatie. Je kunt deze soort marketing dan ook zien als een manier om klanten aan een merk of bedrijf te bieden. Als vraagbaken of brenger van informatie, kan een bedrijf namelijk nét dat ene beetje meer betekenen voor hun klanten. ROIpartners helpt je daar graag bij.  

Op zoek naar een specialist in de buurt?

Onze diensten inschakelen

ROIpartners is als jong en gedreven marketingbureau bekend met de stad Breda, de mentaliteit en omgeving. Door onze eerdere klanten hebben we inmiddels ervaring met verschillende werkgebieden: van de logistieke sector tot de woningbranche. Dat betekent dat we het stukje online marketing ongetwijfeld ook voor jouw bedrijf kunnen uitvoeren. Interesse? Maak vandaag nog een afspraak via het online contactformulier of bel met 076 303 58 74. Wij horen graag hoe we je mogen helpen.